benegre.cat
Notícies

Rajoy prohibeix als catalans “hacer cosas”

El president espanyol sospita de tots els catalans i els ordena que es quedin asseguts al sofà

L’Estat ha llençat tota la seva cavalleria legal contra Catalunya i els catalans. La mà dreta de Rajoy, Jorge Moragas ho explicava així: “atacarem a fons. Jo sóc català i per això sé que els catalans són capaços de tot. Estan ben tocats per la tramuntana. Cal prohibir-los ser i fer”.

Per aquest motiu Rajoy ha signat un Decret Llei en què prohibeix als catalans fer coses. “S’ha demostrat que els catalans tenen tendència a fer coses antidemocràtiques i antiespanyoles. El que passa és que és molt cansat estar-te fixant en què fan en cada moment. Així és que ho prohibeixo tot. Els catalans ja no poden fer coses”, deia Rajoy.

Així, els ciutadans de Catalunya han estat advertits: han de quedar-se a casa asseguts al sofà sense fer res. “Avisem que en qualsevol moment la polocia pot exigir una videotrucada per confirmar que el ciutadà compleix la seva obligació d’estar assegut sense fer res” advertia el ministre de l’interior Zoido.

  1. Rajoy impulsa doncs la mesura coercitiva màxima: el sol fet de ser català et fa sospitós. “Estem valorant construir un mur per deixar tots els catalans tancats a Catalunya”, deia Rajoy. El projecte encara està en estudi, però les obres les faria Florentino Pérez.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies