benegre.cat
Política

Moltes famílies reconeixen que ja es veuen més per la Diada que per Festes de Nadal

La majoria ho prefereixen perquè així no han de cuinar, parlar ni fer regals

S’ha convertit en una tradició. La celebració al carrer de la Diada Nacional de Catalunya ha desembocat en una reunió familiar a l’altura dels millors Dinars de Nadal. “Abans vèiem els cosins cada dos Nadals i des del 2012 que ens veiem sempre per la Diada”, explica la Marta, de Sant Feliu, que ha vingut amb la seva família i assegurava que “mai oblidaré el tors nuu del meu oncle-avi canviant-se la samarreta. Gràcies a l’organització per aquest record”.

La comunió familiar s’ha tornat tan habitual que algunes famílies ja lloguen directament autobusos sencers, amb taules plegables i un paeller al maleter. “A Barcelona s’hi va preparat, carai” ha explicat el Vicent, mentre afegia 4kg d’arròs a la paella familiar que els Bonet celebraven a Pau Claris cantonada Mallorca.

En la majoria de casos, familiars de totes les edats coincideixen que prefereixen veure’s per la Diada que en celebracions nadalenques: “Entre tanta proclama no has de parlar gaire i no tens ocasió ni motiu per discutir de res, a més que t’estalvies cuinar i haver de fer regals”, explica un dels més veterans.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies