benegre.cat
Política

Benegre.cat informa de les seves tarifes publicitàries al govern perquè promocionin “el que faci falta”

“Cobrar per publicitar un referèndum a Catalunya que Espanya considera il·legal és un somni” asseguren.

No hi ha publicitat del referèndum, però perquè no ho demanen. Responsables de la capçalera satírica Benegre.cat han explicat avui als seus seguidors que “no estem publicant comunicació de la Generalitat sobre el referèndum perquè no hi ha manera que ens ho contractin”. El propi director del mitjà assegura que es planteja encadenar-se a un fanal de la Plaça Sant Jaume fins aconseguir un euro de diner públic.

“Cobrar per publicitar un referèndum que Espanya considera il·legal? Però si és un somni fet realitat”, insisteix @alex_sola, i recorda que “fa gairebé sis anys que col·laborem amb el moviment sobiranista i no hem vist ni un cèntim de cap institució governamental, no sabem què més fer”.

Tal és l’interès que Benegre.cat ha fet arribar per fax, correu ordinari, mail, Twitter, Facebook, Instagram, Badooc i enviar dotze coloms missatgers a la Generalitat buscant un acord publicitari. “Els hem fet arribar les nostres tarifes publicitàries totalment rebaixades… que si cal paguem, eh”, ha explicat, sense entendre com alguns mitjans podrien rebutjar promocionar el referèndum. 

“Sempre hem pensat que la integritat d’un diari es medeix per la coherència editorial i empresarial i que el bon periodisme és valent, però segur que és culpa nostra i per això el nostre mitjà és una ruina econòmica”, somica amb llàgrimes als ulls, “tot i que amb un 1% del pressupost que teníeu per ells, faríem miracles”. 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies