benegre.cat
Notícies

Bartomeu comenta al govern espanyol que un tal Benedito també vol posar urnes perquè la gent voti

També recorda que la constitució espanyola no prohibeix en cap article la tala d’extremitats als promotors de vots de censura contra la junta directiva del Barça

Si no volies caldo, dues tasses. Per si la recta final cap a l’1 d’octubre no està sent prou entretinguda, el president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha comentat al govern espanyol que un tal Agustí Benedito també té la intenció de posar urnes perquè la gent voti. “Que jo no dic que se li hagi de fer cap mal a aquesta persona, eh? Només vull fer saber que la constitució espanyola no impedeix en cap dels seus articles la tala d’extremitats als promotors de vots de cesura contra la junta directiva del Barça. Aquí ho deixo”, ha insistit Bartomeu, com si estigués suggerint alguna cosa.

La petició del màxim dirigent del club blaugrana es veu amb bons ulls a la Moncloa, des d’on s’estan ultimant les respostes coercitives contra la Llei del Referèndum aprovada pel Parlament de Catalunya. A hores d’ara, l’Estat no només ha impedit que TV3 pugui emetre l’anunci oficial de la consulta, sinó que ha condemnat la televisió catalana a reproduir ininterrompudament tota la programació de Televisión Española. “I hagués pogut ser pitjor”, ha dit el director Vicent Sanchis. “Per sort, no ens han obligat a emetre per partida doble allò que fem pel Canal 33”.

L’altre punt calent d’aquests dies és als jutjats. La fiscalia espanyola ha exigit al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que persegueixi les urnes i qualsevol altre element relacionat amb el referèndum de l’1 d’octubre. La màxima autoritat de la policia catalana ha assegurat que compliran les ordres però, això sí, que ho faran amb els ulls embenats. “És un mètode que a Espanya coneixen molt bé”, ha defensat Trapero. “És el mateix que fan servir la Guardia Civil i la Policía Nacional per lluitar contra el gihadisme i la corrupció del PP”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies