benegre.cat
General

Creix la demanda de lloguer turístic pels policies espanyols que vénen a evitar el referèndum

Molts catalans corren a llogar habitacions a certa plataforma online per treure’n profit

Ja vénen. Es calcula que fins a 10.000 agents de les forces de seguretat espanyoles s’establiran a Catalunya les properes tres setmanes, en vistes d’evitar el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre. L’arribada de la policia espanyola ha disparat la demanda d’habitacions i pisos turístics, un fet que molts catalans han corregut a aprofitar posant a llogar el cuarto del nen.

“Voler la independència no està renyit amb treure profit de qui prova d’evitar-la, de fet, no hi ha res més català que això”, ha defensat una veïna de l’Eixample, “pot ser molt enriquidor tenir un policia a casa, tota una experiència pel nen”, afegia referint-se al seu marit. Així les coses, les habitacions a prop de potencials locals electorals han pujat fins a un 40% el preu els darrers dos dies.

Els comerciants locals comencen a respondre a la demanda oferint packs de benvinguda amb una bandera espanyola i una d’aquelles ampolletes de sangria en forma de toro, mentre que certs restauradors ofereixen menús diaris amb plats castellans com migas o cocido per preus que oscil·len entre els 18 i els 36€. “No em culpeu per cobrir-me la jubilació amb els carajillos d’un guàrdia civil retirat que ve a casa nostra a robar-nos els somnis”, protesta el cap d’un restaurant.

L’arribada dels policies, però, també ha provocat les queixes de molts veïns, que protesten pel seu comportament. “Estan tot el dia a la porta examinant els sobres que porta el carter i l’altre dia li van requisar uns cartutxos de tinta d’impressora al nano”, comenta un veï del Poble Sec, que insisteix que “posats a triar, preferia un grup de franceses borratxes”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies