benegre.cat
Societat

Moncloa planeja una presó enorme per engarjolar tots els catalans a la vegada

Alguns no ho veuen del tot malament perquè “entre reixes ens organitzaríem com un país”

Tenen un pla. El govern espanyol està treballant en un pla per construir una infraestructura penitenciària de dimensió gegantina on engarjolar tots els ciutadans de Catalunya per la seva col·laboració directa o indirecta en la preparació del referèndum. Com a conseqüència d’anar ampliant el cèrcol dels “afinables” per la Fiscalia, ha arribat un punt que pràcticament tots els ciutadans poden anar a la presó, una realitat que Moncloa vol gestionar amb prudència per estalviar costos.

“Ho hem estat pensant i surt molt més a compte fer una presó gegant i fotre’ls a tots a la presó directament”, expliquen fonts de la Fiscalia, convençuts que “si tots els catalans estan a la presó, ningú no podrà votar. Democràcia 1, separatistes 0”. Una de les solucions amb les que treballa Moncloa ara mateix seria edificar un mur a tota la franja de ponent i construir una gran cúpula de reixes a sobre de tot el país.

“Doncs no em sembla tant mala idea perquè ens podem organitzar com un país dins la presó. És millor a dins i en família que a fora i mal acompanyats”, assegura un català qualsevol. Pel que fa a al construcció de la macro-presó, fins a tres empreses catalanes licitaran per tirar endavant l’obra i guanyar el contracte: “Si això ho paguen ells, nosaltres encantats”, defensen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies