benegre.cat
Política

El govern català diu que el Pla B és declarar la guerra a Andorra i deixar-se guanyar

“Si volíem montar uns Jocs d’Hivern a Barcelona serà que no estem tan lluny”, diu un analista

La Generalitat maniobra. Davant la repressió policial i jurídica de l’estat espanyol que posa en entredit la logística pel referèndum de l’U d’Octubre, cada vegada més veus s’alcen per reclamar la posada en marxa del Pla B: declarar la guerra a Andorra i deixar-nos guanyar. “Aviam, millor andorrans que espanyols i si volíem colar uns Jocs d’Hivern a Barcelona serà que el país dels Pirineus és prou gran, no?” assegura un alt càrrec del govern.

Així les coses, el govern assegura que ja està posicionant Mossos d’Esquadra a la Seu d’Urgell per preparar l’invasió fallida d’Andorra. “Com que es tracta de perdre la guerra, només hem enviat un parell d’agents pel nostre bàndol que robin un parell de formatges de bola per iniciar el conflicte… res que qualsevol conductor andorrà no pugui derrotar amb les seves maniobres circulatòries habituals”, insisteixen al Govern.

Tot i que el Pla B guanya força, la majoria de forces polítiques sobiranistes preferiríen una altra solució però no hi veuen alternativa. “Quan el més semblant a un espanyol de dretes és un equidistant d’esquerres ja em diràs què farem”, justifiquen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies