benegre.cat
Societat

Un guàrdia civil commogut i agraït pels càntics promet a la gentada que “s’ho passarà bé” i tornarà “l’any que ve”

"Joder, que majos son los catalufos", diu.

“Joder, que majos son los catalufos en el fondo”, diu el caporal Julián. El jove agent de la Guàrdia Civil destinat a Catalunya ha assegurat avui que els càntics del Passi-ho bé li han “arribat al cor” i que han aconseguit fer-li canviar la perspectiva sobre el país. “Yo pensaba que los catalanes eran unos hijueputas violentos, pero la verdad es que son muy cariñosos” ha explicat en un post a Facebook, assegurant que “nunca tanta gente me había dados buenos deseos cantando al unísono, ha sido precioso, hasta regalaban flores”.

El caporal, originari de Salamanca, ha explicat que se li ha retirat el permís per anar de vacances a Peñíscola amb la seva xicota, previstes per la propera setmana. “A ver, al principio jode porque yo me hice guardia civil para ir en helicóptero y no perseguir papeles con letras, pero es que Catalunia me está gustando mucho. Creo que me vendré con la Jeny unos días el año que viene, cuando esté más tranquilito el tema”.

L’agent de la benemèrita ha afegit que això li permetria “complir el compromís” amb la ciutadania catalan. “Es que me lo han pedido cantando y les haré caso, lo pasaré bien y fins l’any que ve, ya me pasaré a saludar. Pero a ver si quitáis los peajes, vaya atraco”, ha conclòs.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies