benegre.cat
Societat

Jubilats indepes pregunten esgotats si a la Catalunya independent les pròtesis de genoll entraran “pel seguru”

Asseguren que el canten “ni un pas enrere” perquè ja no poden fer ni això, pobres

Fermesa, però també mal a les cames. Diversos jubilats i pensionistes propers a l’ANC i que avui han passat el dia defensant la teva llibertat al carrer, han aprofitat la presència de mitjans per preguntar si algú sap si la Seguretat Social de la Catalunya independent cobrirà les pròtesis de genoll. “Aviam, que pel país farem el que calgui, però ja van unes quantes jornades històriques que passem dempeus”, assegura una afectada, que aclareix que “cridem ni un pas enrere perquè literalment no el podem fer”.

En aquesta línia, diverses veus de la generació més festiva i combativa del sobiranisme català ha avisat que “comencem a tenir una edat i no hi serem sempre”, instant a aprofitar el moment, “i tenim ganes de disfrutar-ho. “Les residències estan plenes de catalans a prop dels Cent anys que marxaran d’aquest món fins que n vegin la independència, han denunciat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies