benegre.cat
Notícies

Rajoy amenaça amb tancar TV3 i emetre 24 hores de dibuixos de Piolín

Els consellers demanen que "si ens han de detenir ens donin un menjar millor que la merda que estan donant al seus policies"

El govern espanyol continua la seva ofensiva contra Catalunya i el següent pas està clar: tancar els mitjans públics. “No pot ser”, explicava Soraya Sáenz de Santamaría “que TV3 estigui fent audiència de més del 30% en els seus TN. Volem que a Catalunya hi hagi l’apagada informativa que hi ha a la resta d’Espanya. Mira què contents estan els espanyols mirant El Hormiguero!”. En el cas de Televisió de Catalunya i, seguint l’estela del celebrat vaixell de la Policia Nacional la idea seria emetre 24 hores dibuixos del Piolín “fins que als catalans els peti el cap amb aquella veu aguda i sarcàstica”.

La previsió és que durant aquest cap de setmana el govern espanyol aixequi el peu de l’accelerador i no reprimeixi més als catalans. “Al cap i a la fi és antiespanyol treballar en cap de setmana”, avisava el ministre Zoido. Però a partir de la setmana vinent la repressió tornarà per la porta gran atacant els mitjans catalans i, previsiblement, detenint consellers o fins i tot al president.

En aquest sentit, el portaveu de la presidència Jordi Turull ha advertit que “si tanquen tot el govern només demanem una cosa als nostres opressors: que ens donin un esmorzar com cal, perquè la merda que estan donant als seus policies no ens la menjarem. Som persones grans amb els nostres problemes de sucre, tensió i colesterol. No acceptarem que ens alterin les nostres dietes. Estan estudiadíssimes nutricionalment”.

En la mateixa línia, els consellers han demanat als ciutadans que “si ens fiquen a la presó no ens portin tabac com es feia abans. Passin pel Veritas i portin productes ecològics. La salut és el primer. Ens volen dèbils i de genolls i ens trobaran forts i fotent-nos un bon plat a taula. Resistirem!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies