benegre.cat
General

Vehicles de la Guàrdia Civil surten de tota Espanya per dur milers d’agents a Port Aventura

Els veïns els animen a pescar molts aneguets a la fira al crit de "A por ellos"

La Guàrdia Civil ha feltat avui desenes d’autocars desde diferents punts d’Espanya per portar els seus agents a passar el dia a Port Aventura, una activitat d’oci que fa anys que reclamen. I és que l’estada al vaixell de Piolín de fins a 4.000 agents al Port de Barcelona ha despertat l’enveja de milers de camarades arreu de la geografia espanyola.

“Tots els agents tenen dret a passar un dia de somni amb els seus personatges preferits”, han assegurat comandaments militars preguntats pels mitjans. “Potser serà una decepció descobrir que a Port Aventura no hi ha el Pato Lucas ni el Piolín, però sí l’ocell Woody i altres criatures fantàstiques que faran les delícies dels més joves i entusiastes de la caserna”, assegura.

I a tot això, ulls vidriosos per l’emoció en milers d’agents que vestien les seves millors samarretes de Looney Tunes pel viatge. En la majoria de poblacions d’origen, centenars de ciutadans han animat els policies al crit de “A por ellos”, en clara referència als aneguets que els agents pretenen caçar a la fira aquella que hi ha al Far West del parc d’atraccions.

En vistes a l’allau de visitants al recinte, la direcció de Port Aventura ha aprofitat per doblar el preu de les entrades i les autoritats per incrementar el preu dels peatges. “Amb el que es deixaran en peatges i refrescs durant el dia dóna per pagar tres multes pel 9-N i imprimir 25 milions de paperetes”, asseguren algunes fonts.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies