benegre.cat
Política

Els Mossos precintaran els col·legis electorals amb cinta fluorescent per assenyalar-los bé als votants

Potser

Els Mossos d’Esquadra podrien estar tramant una jugada mestra al TSJC precintant els centres electorals amb una cinta especialment visible on es pot llegir “PUNT DE VOTACIÓ, VOTEU AQUÍ”. Com que està escrit en català, les forces de seguretat catalanes confien que cap dels piolins desplaçats a Catalunya entendrà la instrucció. La instrucció irònica ja circula per les principals comissaries del país, segons ha explicat la veïna d’un noi que ha sentit una senyora gran llegint el WhatsApp de la neboda d’un mosso, aquest matí al forn de pa.

“És una magnífica manera de fer saber als veïns on votar, perquè això d’Internet s’està posant complicat”, explica una mare de l’Eixample que l’altre dia va començar a teclejar una web per esbrinar on votar i quan va acabar ja l’havia tancat la Guàrdia Civil.

A poques hores de l’esperada cita electoral, ningú s’atreveix a preveure què passarà, però tothom confia que algú ho sap. “Això ho maneguen els de dalt, ho tenen tot previst, en realitat el bo és el pla F”, explica un jove de l’ANC d’Osona, que ja acampa des del juliol a l’escola on ha de votar. Dorm sota l’arc aquell on es pugen els nens i ja ha fet de pal en un parell de partits a l’hora del pati, donant mostra inequívoca del pacifisme català.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies