benegre.cat
Notícies

Singles de Catalunya s’apunta a passar les dues properes nits als col·legis electorals “a veure si lliguem”

El lema és "Love Democracy, però també una mica de love entre nosaltres. No?".

Fer l’amor i no la guerra és una consigna que de ben segur es deixarà sentir aquestes properes nits a Catalunya. La mobilització per mantenir els col·legis electorals oberts perquè no es puguin precintar, ha trobat un suport inesperat: la plataforma Singles de Catalunya.

“Som conscients que el més difícil és trobar gent disposada a passar la nit als col·legis electorals. La gent té família i criatures. Tranquils, ja ens oferim nosaltres. La freda nit segurament ens obligarà a buscar l’escalfor humana”, anunciava la Maribel Eixuà, membre de la plataforma. Singles de Catalunya ha obert una web www.lovedemocracyloveachother.eu perquè els solters i solteres s’hi puguin apuntar i puguin veure els perfils de la gent que s’ha apuntat a cada col·legi electoral. “Volem que sorgeixi l’amor. En els moments de crisi és quan sorgeixen les espurnes d’amor més pures i belles. És la meva última oportunitat, tinc 43 anys. Vull parella. Lligarem! Lligarem! Lligarem!”, cridava un altre dels solters que acamparan als col·legis.

La plataforma ja compta amb més 5.00o inscrits, que faran activitats típiques de solters: Speed Dates, Strip Poker, concurs de menjar gelat davant la tele mirant pelis melancòliques…

Això sí, Singles de Catalunya reclama a la resta de votants que, quan entrin el matí del diumenge al col·legi electoral truquin abans d’obrir la porta. “No fos cas que ens hagim despistat i no estiguem presentables”, adverteix Eixuà.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies