benegre.cat
Política

Espanya desallotja Catalunya a cops de porra: l’atac dels piolins

Els agents confien en seguir fent servir la porra a la nit, en aquells camarots que comparteixen

 

L’estat espanyol ha proclamat avui la independència emocional de Catalunya sometent els seus ciutadans a una ració de porra i bota a càrrec d’entusiastes agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, vinguts directament de les regions més subvencionades d’Espanya.

Els agents han manifestat la seva alegria perquè el viatge a Catalunya “hagi valgut la pena” i han exhibit en xarxes socials les orelles i cues que havien llescat als avis i àvies del país. Les forces de seguretat han agraït al govern espanyol l’oportunitat de repartir hòsties a ciutadans de Catalunya amb total impunitat i han insinuat que faran servir les porres tota la nit, en aquells camarots de quatre que comparteixen.

Per la seva banda, el Partit Popular ha defensat la proporcionalitat de la policia i ha celebrat que la Marca Espanya ha deixat marca en els catalans, encara que fos en forma de blau a l’esquena. “Pegar algú per voler votar és com violar una noia perquè duu faldilla, la cosa més normal del món. No només no està malament, sinó que està bé. Aquest és el missatge que volem que escolti la comunitat internacional”, ha expressat cert líder popular mentre deu gatets morien en algun lloc.

En qualsevol cas, amb el suport del PSOE i l’arròs de Miquel Iceta, Moncloa ha tret pit per haver salvat la democràcia i ha avisat al poble català que continuarà l’ofensiva: “Encara no hem tocat fons, no subestimeu la nostra capacitat de fer el ridícul”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies