benegre.cat
Notícies

Els que t’han enviat la policia perquè no puguis votar t’exigeixen ara que dialoguis amb ells per veure què s’ha de fer amb “tot això de Catalunya i tal”

Els catalans equidistants et recorden que també han mantingut l’equidistància entre les porres de la policia espanyola i els cossos dels votants

Primers conseqüències després del referèndum de l’1 d’octubre. Els que t’han enviat la policia perquè no puguis votar t’exigeixen ara que dialoguis amb ells per veure què s’ha de fer “amb tot això de Catalunya i tal”. Amb un punt d’esgotament i preocupació, els polítics dels principals partits espanyols han traslladat al govern de la Generalitat i a les entitats sobiranistes si tenen la intenció de seguir votant durant gaire més temps. “Això ja comença a ser una mica cansat, no? I si, enlloc de parlar tant de democràcia i llibertat d’expressió, ens dediquem a resoldre tots plegats els problemes reals de la gent?”, s’han preguntat amb resignació.

A aquesta petició també s’hi han sumat diversos catalans dels autoanomenats equidistants, que han recordat a tothom que, en l’afer del referèndum, s’han mantingut coherents amb les seves creences des del primer fins a l’últim moment. “Dit en unes altres paraules: que també hem estat totalment equidistants entre els cops de porra de la policia espanyola i els cossos dels votants”.

Els ja coneguts com a Neutrals de Catalunya han explicat que rebutgen l’actuació policial efectuada pel govern espanyol però que la culpa és dels independentistes per organitzar, expressament, referèndums sobre temes complicats. “Si haguessin preguntat sobre un tema que preocupés de debò els catalans, segur que no s’hagués produït cap incident. Però no. Els molt capritxosos havien de fer la pregunteta sobre la independència. També són ganes de provocar, eh? Que no defensem tot això de la policia però és que, segons com t’ho miris, ni que sigui una miqueta, ja els hi està bé”, han resumit en un comunicat ple d’equidistància i invitacions al diàleg.

De fet, per poder solucionar la situació actual, tots els equidistants de la geografia catalana han posat per fi una proposta sobre la taula. En aquest cas, “per evitar que hi hagi catalans que votin SÍ a la independència i altres que votin NO, la qual cosa suposaria una factura terrible per a la societat catalana”, la seva proposta és que es faci un referèndum vinculant en què puguin votar tots els espanyols menys els catalans.

“S’ha acabat haver de triar entre Catalunya i Espanya. Entre el pare i la mare. Entre el federalisme o la veritat. Que triïn tots els espanyols per nosaltres i així també ens estalviem la feina, que sempre ens toca pencar a nosaltres”, han argumentat. Segons el seu criteri, “la solució potser no agradarà a tothom, però almenys seguirem tenint una Catalunya unida en l’espoli econòmic i l’ofec nacional. Després de 300 anys, ja no ve d’aquí”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies