benegre.cat
Política

Felip VI pregunta als catalans si la porra darrere seu ens dóna prou pistes

El monarca ha demanat que Catalunya no marxi perquè té una dona i dues filles per mantenir

“Ha quedado claro, ¿no?” ha preguntat el rei d’Espanya als seus assessors més propers després del discurs a tots els espanyols en els que ha blanquejat la repressió policial del govern espanyol. “Lo digo porque como soy El Preparao, igual esperaban que hiciera mención a los heridos o utilitzara la palabra diálogo” ha insistit, visiblement nerviós.

L’equip de Zarzuela, però, ha calmat el monarca, fent-lo veure que el seu missatge ha quedat molt clar, contra Catalunya s’hi val tot perquè el govern està fora de la llei. Els assessors han recordat a Felip VI que el fons escollit per l’ocasió, on es pot veure clarament una porra o arma repressiva, deixarà ben clar a tot el poble català què és el que ve ara.

Buscant sempre la complicitat d’un poble que acaba de veure com aporregen les seves àvies, el monarca s’ha mostrat visiblement preocupat per una eventual independència de Catalunya. “Tengo dos hijas y una esposa por mantener y os aseguro que no tienen gustos baratos”, ha fet saber al poble. Felipe VI, El Preparao, El Piolín, El que va blanquejar la porra.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies