benegre.cat
Política

Mitjans espanyols asseguren que els piolins han explicant contes de bona nit a nens assetjats de pobles catalans

Ho diu cert periodista amb un nom que sempre recordarem

Germanor i companyonia a la costa catalana. Diversos mitjans espanyols, entre els que hi ha aquells que ja ens ho esperàvem i aquell altre que no ho hauríem dit mai (EL PAÍS, PER SI DE CAS ALGÚ NO HO PILLA), han explicat avui als seus il·lustres i informadíssims lectors que agents de la Guàrdia Civil estan compartint experiència i bons consells amb joves en diversos punts de la costa catalana.

Segons aquests mitjans, on treballen periodistes dels que recordarem el nom sempre i algun dia els preguntarem com van ser capaços, els nens assetjats per l’independentisme que malviuen en aquests pobles han s’han llençat als braços dels agents espanyols. “S’han aplegat al carrer per demanar als Guàrdies Civils que sortissin de l’hotel per protegir-los”, detallen els mitjans.

La crònica ambient, que el periodista ha rematat amb els primers raigs de sol abans de tornar a la cripta on viu, relata que el poble ha acomiadat el destacament policial entonant la cançó de la Font del Gat. En senyal d’agraïment, els veïns recuperats per a la causa espanyola han versionat la cantarella popular amb el Gat Silvestre i el seu antagonista més dolç, Piolín.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies