benegre.cat
Política

Moncloa premia el ximpanzé que va dirigir l’operació policial de l’1 d’Octubre amb un plàtan extragran

Va decidir que els policies no anessin de nit perquè així podien saludar les seves famílies per les càmeres

Es mereixia un bon premi. El govern espanyol ha celebrat avui el rotund èxit de l’operació per evitar el referèndum català regalant un plàtan de 37 centímetres a Jorge, el simi de dotze anys que va dissenyar la intervenció policial. El lliurament de l’obsequi, original de Canàries, s’ha realitzat en una cerimònia privada en presència del president Mariano Rajoy, la vicepresidenta Soraya blabla i el rei Felipe VI El Preparao.

El ximpanzè, de dotze anys i de caràcter festiu, ha devorat el plàtan amb avidesa i seguidament s’ha masturbat davant els assistents, a qui ha acabat tirant caca. Després d’anunciar els següents moviments als màxims responsables de l’estat, el mico ha tornat a la sala plena de palanques des d’on dirigeix els 10.000 piolins que avui dormen al Port de Barcelona.

“Podríem haver-los enviat de nit i hagués estat molt menys traumàtic i molt més efectiu, però els agents tenien ganes de saludar les seves famílies des de les càmeres i no els hi volíem treure el moment”, ha explicat un comandament d’Interior que respon directament al ximpanzé i executa les seves ordres.

Mentre Jorge seguia al càrrec de la imatge internacional d’Espanya, el president Mariano Rajoy s’ha submergit de nou en les pàgines del Marca i ha preguntat als seus assessors més próxims si sabien per què havia anat tanta poca gent al Camp Nou.

Pel que fa als agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, el govern espanyol ha explicat que molts han passat la nit en pobles de l’interior de Catalunya, compartint rondalles amb els pobres nens assetjats per l’independentisme. “És una experiència molt enriquidora per tots”. 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies