benegre.cat
Notícies

El rei truca a Puigdemont per preguntar-li si li faria res ser també el president d’Espanya

Mariano Rajoy també intenta contactar amb el president català per comentar-li que busca algú vàlid i amb ganes de treballar per representar la casa reial espanyola

No ha trigat ni cinc minuts en despenjar el telèfon. El rei d’Espanya, Felipe de Borbón, ha trucat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, just després que aquest finalitzés el seu missatge per TV3. L’objectiu: preguntar-li si li faria res ser també el president d’Espanya. “I no cal que deixi de ser president de Catalunya, eh? Ja sabeu que, a Espanya, som molt respectuosos amb la dualitat de càrrecs”.

El rei espanyol ha fet aquesta sorprenent proposta a Puigdemont perquè li agradaria que el president espanyol “sabés parlar dues llengües. O només una, però bé”. Felipe VI creu que, amb aquesta jugada, els catalans podrien tenir per fi un president que entengués les seves aspiracions i els espanyols podrien tenir per fi un president. Així, en general”.

Just després de parlar amb el rei, Carles Puigdemont també ha rebut la trucada de Mariano Rajoy, que li ha comentat si mai s’ha plantejat ser cap d’estat. L’actual president del govern espanyol creu que “Espanya necessita algú vàlid i amb ganes de treballar per representar la casa reial espanyola”. Tot i així, a Rajoy tampoc li faria res que Puigdemont acabés fent de president espanyol. “El que hi ha ara, sincerament, no m’acaba d’agradar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies