benegre.cat
Societat

El Banc Sabadell insinua que quan tingui els estalvis dels constitucionalistes tornarà a moure la seu a Catalunya

Veus de l’antiga Convergència proposen refundar Banca Catalana

Està tot pensat. El Banc de Sabadell ha deixat anar avui en cercles independentistes que l’estratègia és guanyar-se el favor de l’opinió pública espanyolista per tornar amb les arques plenes quan Catalunya hagi estabilitzat el nou estat independent. “Anem a vendre unes quantes hipoteques als amables ciutadans de Salamanca i tornem, no patiu”, ha explicat un alt càrrec de l’entitat bancària, mentre les imatges d’espanyols fent cua en oficines arreu de la piel de toro esquitxaven les xarxes socials.

En aquest sentit, CaixaBank podria seguir una estratègia semblant, tal i com han reconegut alguns pesos pesants del departament de comunicació. “Fixeu-vos en el nostre eslògan… Parlem? i fixeu-vos en la campanya de les converses del Banc Sabadell. I compteu les vegades que Puigdemont va dir diàleg en el discurs. De veritat creieu que és tot casualitat?” ha explicat pujant la moral a mig país.

Tot i això, en cercles de l’antiga Convergència i Unió s’han alçat algunes veus que demanen aprofitar l’ocasió per erigir un banc totalment català que fos de referència al nou país. “Li podríem dir Banca Catalana, crec que tenim el registre de la marca en algun calaix”, hauria dit un ex-referent del putairramonetisme català.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies