benegre.cat
Societat

Els bombers reconeixen que aquests dies estan follant com mai abans

Els nostres cossos seran sempre seus

Els bombers seran sempre nostres i els nostres cossos seran sempre seus. Això és el que es desprèn del testimoni de diversos bombers, que han assegurat que aquestes dies estan follant més que mai. “Si ja era fàcil lligar sent bomber, imagina’t tu després d’haver salvat el poble de la repressió dels piolins”, confirma un bomber de Barcelona a qui el telèfon no para de sonar perquè “de cop i volta totes les meves amigues han recordat que sóc bomber”.

“És una mica estressant, vas pel carrer i se t’ofereixen dones, homes, àvies, avis i famílies senceres” explica un dels altres protagonistes d’aquesta història. “L’altre dia vaig entrar a comprar una barra de mig i vaig sortir del forn amb dos sostenidors i set números de telèfon”, relata amb certa incomoditat. “És molt maco que ens crideu que serem sempre vostres, però hi ha dones i homes que s’ho estan prenent al peu de la lletra i ens comencen a objectificar sexualment”, avisa.

Tant és així que les acadèmies que preparen oposcions per bomber han vist disparar-se el nombre de sol·licituds. “De cop i volta tothom vol ser bomber”, asseguren els portaveus, remarcant que “la pregunta principal és quan podran tenir el casc groc i la casaca vermella, com si se la volguessin posar per anar a la discoteca”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies