benegre.cat
Societat

Freixenet es planteja trasplantar un a un els ceps de les seves vinyes als Monegros

Milers d'independentistes s’ofereixen voluntaris per donar un cop de mà i accelerar el trasllat

Freixenet se’n va. La direcció de la productora catalana de cava ha amenaçat avui en traslladar la seva seu social a Espanya, una maniobra que aniria acompanyada del trasplantament dels milers de ceps als camps dels Monegros. L’operació, que duraria uns 27 anys i que podria començar la setmana vinent, ha rebut el recolzament unànime dels independentistes, que s’ofereixen voluntaris per ajudar a Freixenet a emportar-s’ho tot.

És més, seguint aquesta mateixa línia, molts sobiranistes s’han ofert personalment per ajudar al senyor Bonet a moure les seves pertinences a Espanya. “Ja anem nosaltres a fer les caixes i posem els nostres cotxes a disposició pel trasllat”, asseguren molts ciutadans en les seves xarxes socials.

Pel que fa a l’aclamat spot de Freixenet per Nadal, una cofradia de Jaén s’ha ofert per vestir-se tota amb vestits de burbujita i participar del rodatge, sempre que puguin treure a passejar una d’aquelles Verges que tenen, que també aniria ataviada amb la popular disfressa.

Amb el canvi de model productiu, però, Freixenet s’enfronta a una davallada important de la qualitat del seu cava, si bé neguen preocupació. “Tampoc és que Espanya tingui un paladar gaire exquisit amb el cava, si els hi donem Extra-sec amb etiquera de Brut nature et dic jo que cola”, hauria indicat un responsable de la companyia.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies