benegre.cat
Notícies

El TC torna a viatjar al futur i prohibeix els matrimonis entre humans i robots

Han fet servir la mateixa càpsula del temps que els ha permès saber que es faria un ple del Parlament que no estava convocat

El Tribunal Constitucional, que fins ara semblava una eina del passat més propera al Tribunal de la Santa Inquisició, està resultant ser una de les institucions més modernes del món. Recentment van viatjar al futur per prohibir un ple del Parlament que ni tan sols estava convocat. “Però sabíem que el convocarien i sabíem que era per proclamar la independència”, deia un magistrat del TC.

La pista se la va donar el PSC, que va advertir el Constitucional. Però no se’n van refiar perquè “els darrers anys el PSC ha demostrat que no entén res del que passa a Catalunya, així és que ens vam ficar a la nostra càpsula per anar al futur i ho vam poder comprovar”.

Ara, però, el TC va més enllà i sembla decidit a prohibi més coses del futur que no li agraden. “Ens hem fixat en els matrimonis entre humans i robots que es produiran, sobretot, a partir del 2050. Hem decidit prohibir-los ja perquèés una aberració. Si ens va costar acceptar el matrimoni del mateix sexe, ara imagina’t de la mateixa espècie. Depravats!”.

Segons el TC, erigit en guardià de la moral i de la essència de la hispanitat, “el matrimoni entre humans i robots posa en seriós risc la reproducció de l’espècie humana. A no ser que el robot sigui de fabricació espanyola. Aleshores endavant, perquè com que els espanyols no tindrem tecnologia per fabricar robots, el més probable és que sigui Julio Iglesias o Bertín Osborne disfressats intentant fotre un clau. Aleshores sí”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies