benegre.cat
Societat

Milers d’espanyols s’acomiaden de Catalunya amb una passejada per Barcelona

Un autocar de Salamanca s'ha perdut buscant Calvo Sotelo

Han vingut a dir adéu. Entre 350.000 i 1 milió de persones segons l’afil·liació política de qui ho compta s’han acomiadat avui de Catalunya amb una festiva manifestació pel centre de Barcelona, amanida amb banderes en favor de les àguiles i càntics de serenor com “Puigdemont a prisión”. Els assistents han reconegut que “Joder, tenéis una ciudad preciosa” i han fet un últim mos d’autèntica cuina catalana al renombrat local La baguetina catalana, abans de tornar per sempre més al seu estat.

Entre les anècdotes de la jornada, que s’ha desenvolupat en el més estricte pacifisme excepte pels que no pensaven com ells, destaca un autocar de Salamanca que s’ha desorientat buscant la Plaza Calvo Sotelo. “Es que no pasamos de fachas con el tema de las calles y luego no hay quien aparque”, s’ha queixat el conductor de l’autocar, que també s’ha mostrar molt disgustat pels peatges: “Pagar por utilizar una autopista que ya se amortizó? Nos hemos vuelto locos?”. 

Per la seva banda, el bàndol sobiranista ha decidit quedar-se a casa i posar-se al dia de Netflix o bé anar muntanya amunt, als pobles d’interior on ja fa temps que es van independitzar. La lectura de la jornada “és positiva”, observen de forma no oficial diversos líders del procés: “Hem demostrat que podem rebre comitives nombroses de l’estranger i que la capacitat turística és suficient. Gràcies per venir, passeu per la botiga abans de marxar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies