benegre.cat
Societat

WhatsApp implora als catalans que deixin el mòbil un moment perquè no donen l’abast

La companyia es planteja traslladar la seva seu a Catalunya en vistes de l’èxit d'aquests dies

No donen l’abast. La popular aplicació de missatgeria WhatsApp, propietat de Facebook, estudia si traslladar la seva seu a Catalunya per fer front a la demanda que el servei de missatgeria té aquests dies. “S’han enviat més missatges per WhatsApp a Catalunya des de l’U d’Octubre que en tota la història anterior”, expliquen directius de la companyia, que imploren que deixem el mòbil “un momentet”.

I és que la verborrea digital aquests dies és frenètica, amb missatges que es reben simultàniament als grups de feina, de família, d’amics o de pares de l’escola. “Reps una foto d’un tweet de no sé qui i als tres minuts la reps 237 vegades més”, assegura una usuària que diu arribar al migdia amb la bateria fora perquè el mòbil “no para de sonar”. Un altre front problemàtic són els plans de dades que tenen el usuaris, que tot apunta s’esgotaran en qualsevol moment perquè “és el que té baixar-se cada dia 47 vídeos de manifestants, declaracions i agressions policials”.

En aquest sentit, fonts de la patronal catalana reconeixen que “probablement la productivitat de les nostres empreses està baixant perquè està tothom enganxat a WhatsApp i Twitter, però no ho podem saber perquè nosaltres també estem enganxats al smartphone”.

La part positiva de l’afer, destaquen els entesos, és que el procés a llimat definitivament la bretxa generacional pel que fa a tecnologia. “En el moment en què una jubilada et parla de proxys i d’atacs DDOS, és que el món ha canviat. No tenim clar si a millor, però”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies