benegre.cat
Política

Milers de catalans es pregunten què fan ara amb el DNI que han estripat a mig discurs de Puigdemont

“Hòstia, és que ho he vist tan fet que no me n’he pogut estar”, relata un senyor de Manresa

Va durar un segon, però va donar per molt. Milers de catalans han posat el crit al cel després d’estripar els seus carnets d’identitat espanyola durant el discurs del President de la Generalitat, Carles Puigdemont al Parlament de Catalunya per valorar els resultats del referèndum. “Hòstia, és que això ja ho teníem, ens hem anat animant i en teníem tantes ganes que no ens n’hem pogut estar”, explica un senyor de Manresa que estaca a l’Arc de Triomf i que mira preocupat les dues parts en què ha quedat dividida el seu DNI.

La llista de damnificats per la ruptura precipitada de DNI també han explicat que ja havíen trencat les seves targetes de crèdit de CaixaBank i Banc Sabadell dies enrere. “Joder, és que ara estic amb el DNI esparracat i sense targetes… no tindreu cinc euros per tornar a casa?”, protesten.

“Només demanem al govern que expliquin si val la pena tornar-nos a fer el DNI o si tirem de celo o esparadrap fins que es resolgui el tem”, insisteixen senyores desesperades. Amb el cor encongit, reconeixen que esperaven més de la declaració de Puigdemont i que s’han plantejat treure’s l’espardenya per entrar per la força al Parlament i proclamar la independència elles mateixes: “Desrprés dels cops de porra, no hi ha ningú més legitimitat que nosaltres, asseguren”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies