benegre.cat
Notícies

PP, PSOE i C’s es plantegen concedir la independència a Catalunya per no haver d’entendre què s’ha decidit al Parlament

Demanen a la societat catalana que, “si us plau, no molesti més els polítics espanyols amb les seves coses rares”

“Hi ha independència o no? Si n’hi ha, ha quedat suspesa o no? I, en cas que no n’hi hagi hagut, es pot suspendre temporalment una cosa que no ha existit mai?”. Són les reflexions que es formulen PP, PSOE i C’s, que comencen a plantejar-se concedir la independència a Catalunya per no haver d’entendre què s’ha decidit al Parlament català. “Volem enviar una seriosa advertència al president Puigdemont i al conjunt de diputats independentistes: si preteníeu fer-nos explotar el cervell, no ho aconseguireu. No pot explotar mai una cosa que no existeix”, han assegurat amb la certesa de qui se sent guanyador.

Seguint la ziga-zaga perifràstica del president de la Generalitat, els tres partits constitucionalistes espanyols han afirmat que “no es pot dialogar mai amb algú que reclama diàleg sense entendre que a l’altra part no hi ha ningú que vulgui dialogar. Som gent molt dialogant, eh? Però no podem perdre el temps amb polítics abduïts que no entenen que no volem dialogar amb ells. Així, no”, han insistit amb un to francament dialogant.

Els tres partits espanyols tenen clar que els són “massa complicats. Si volen la independència, que ho diguin clarament. I aleshores ja els matxacarem. I si no la volen, que també ho diguin clarament. Que també els matxacarem, clar”. Al seu entendre, l’única solució possible al conflicte territorial entre Catalunya i Espanya és que els catalans deixin d’apel·lar a la democràcia perquè “això divideix la ciutadania. No podem tolerar que uns votin unes coses i uns altres en votin unes altres. Això genera fractura social”.

Per tot plegat, PP, PSOE i C’s demanen a la societat catalana que,“si us plau, no molesti més els polítics espanyols amb les seves coses rares. Ens esteu obligant a deixar els nostres assumptes de banda per resoldre problemes aliens. No ens molestin més amb les seves demandes, de debò. Estem enfeinats”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies