benegre.cat
General

Tietes sobiranistes continuen enviant en massa suposats “missatges d’última hora” que ja estan totalment caducats

Adverteixen molt seriosament que, si no es declara la independència en les properes setmanes, es posaran dades extra als seus mòbils

Desprenen hospitalitat i tendresa però, amb un telèfon mòbil a la mà, són més temibles que Julian Assange amb cobertura. La legió de tietes sobiranistes que s’apleguen al voltant de l’ANC i Òmnium continuen enviant en massa suposats “missatges d’última hora” sobre la situació del país que ja estan totalment caducats. “No sabem què són més antics: si les cadenes de missatges que comparteixen o els mòbils que fan servir. Sigui el que sigui, els demanem una rectificació pel bé de les companyies telefòniques i de les futures generacions de catalans”, han suplicat uns Jordi Sánchez i Jordi Cuixart visiblement afectats.

“Els Jordi’s amb barbeta”, tal com els anomenen les tietes sobiranistes, admeten que han perdut el control tècnic sobre els missatges que envien les seves fervents seguidores. Alguns dels últims textos interceptats alerten que “el referèndum de l’1 d’octubre podria tirar endavant tot i la pressió policial”, que “José Montilla podria reeditar el tripartit” o que “la solució a l’encaix de Catalunya a Espanya passa per l’aplicació de l’article 155 i una Catalunya governada per Unió Democràtica”. En aquest últim cas, però, no hi ha consens sobre si es tracta d’un missatge antic enviat per una tieta sobiranista o d’un missatge actual enviat per Duran i Lleida amb una perruca.

Entre missatge i missatge, les tietes sobiranistes també ha volgut llançar una seriosa advertència al govern català. “Si no es declara la independència en les properes setmanes, ens posarem dades extra als mòbils. I si cal fotre un calbot amb la sola de la sabatilla a algun cagadubtes, tampoc vindrà d’aquí”, han afirmat mentre brindaven amb cava Rondel Or i, de fons, el seu reproductor de VHS emetia programes antics de la Mari Pau Huguet.

Però no tot són alegries. Les tietes s’autoconsideren l’exèrcit pacífic de Catalunya i estan disposades a posar tots els seus coneixements al servei del país. Per això, ja han fet saber al govern català que s’ofereixen per convidar a dinar tots els agents espanyols que hi ha desplegats a territori català. El seu pla és molt clar: “cap policia podria aixecar-se de la taula fins que no s’ho hagin acabat tot. Una de dues: o es queden aquí fins que ja siguem independents o és que es rendiran abans tot empatxats”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies