benegre.cat
Política

Rajoy es queixa que la resposta de Puigdemont no inclou dibuixets

Puigdemont opta per mantenir la correspondència a través de les pàgines del Marca

Així no. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha lamentat en petit comitè que la resposta del president català Carles Puigdemont al seu requeriment no inclogui dibuixets, el que la fa “complicada i feixuga de llegir”. Rajoy ha acusat Puigdemont de voler causar confusió i de voler-lo manipular utilitzant la perillosa arma de la paraula: “La carta està plena de frases subordinades, signes de puntuació i fins i tot alguna juxtaposada, és el document més complexe que hem vist mai”, assegura.

Tant és així que Moncloa ha demanat a la Generalitat si pot fer-li arribar una versió de la carta que pugui ser comprensible per Rajoy. “Recomanem rotuladors o plastidecors de colors vermells i groc, si no és molt demanar”, hauríen afegit. A hores d’ara, el nebot de dotze anys d’un dels Consellers i que ha entès perfectament la carta, l’estaria traduïnt en dibuixets que pugui entendre el president espanyol.

Al marge del contingut, fonts de la Generalitat admeten que el sistema del burofax està una mica desfassada i que valoren altres vies de comunicació. “Ens estem plantejant publicar les cartes directament al Marca, aviam si així les llegeixen amb més interès”, asseguren fonts del Govern, que tampoc descarten “utilitzar directament Twitter i així la gent pot participar de la conversa”

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies