benegre.cat
Societat

Milers d’àvies atonyinades al referèndum avisen que proclamaran elles mateixes la Independència si el govern no espavila

“Si em trec l’espardenya, l’Ulster us semblarà la Festa dels Súpers”, assegura

“Mira maco, a la meva edat costa tant anar a votar i rebre pals per part d’homes del Sur hormonats, que si el bony que tinc a la closca no ha de servir per res em sentireu”. Així de contundent s’ha mostrat una de els milers d’àvies atonyinades per votar l’U d’Octubre i que avui han donat un últimatum a Puigdemont: si el govern no es veu capaç de proclamar la independència, ho faran elles mateixes.

Les àvies impulsores de la mesura han avisat també que no tindran cap escrúpol en treure’s l’espardenya i fer front a les forces de seguretat espanyoles. “I si me la trec us asseguro que l’Ulster us semblarà la Festa dels Súpers”, ha deixat anar una senyora, que encara té blaus a les esquenes per haver provat de votar.

El canvi de to de les àvies posa de manifest l’esgotament dels sobiranistes a Catalunya. “Però no esgotament d’estar cansats de lluitar, sinó d’estar fins al monyo d’anar amb el ciri a la mà”, matisen, rematant que “potser ha arribat el moment de deixar de fer pena i començar a fer una mica de por”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies