benegre.cat
Política

La jutge de l’Audiència Nacional va demanar a Trapero si li podia dedicar el passaport

Milers de catalans proven de tornar els seus passaports a les comissaries

“Te importaría firmármelo?” “Claro que sí, qué nombre le pongo?”. Així va anar el lliurament del passaport de Josep Lluís Trapero a la jutge de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela, segons ha trascendit les últimes hores. Testimonis presencials asseguren que a Lamela li feia molta il·lusió tenir l’autògraf de Trapero, que va signar-li el document afegint un “Besis, Carmen”.

Sembla ser que la jutge també havia demanat intercanviar-se la samarreta amb el major dels Mossos, si bé l’oferta de toga per uniforme no va seduïr el policia. Tot i que de moment ha evitat l’ingrés a presó, a ningú se li escapa que el màxim responsable dels Mossos podria acabar a Soto del Real els propers dies, seguint l’estela de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Benegre.cat ha tingut accés a l’agenda del centre penitenciari madrileny, on la jutge Lamela hauria reservat un vis a vis setmanal durant els propers quatre anys.

L’anècdota del passaport de Trapero ha mobilitzat a milers de catalans, impacients per poder-se desfer de la seva documentació oficial espanyola. A hores d’ara, enormes cues de ciutadans que volen tornar el passapor col·lapsen les diverses oficines de Policia Nacional arreu del Principat. “Jo ja vaig trencar el DNI durant els vuit segons que vam ser independents, no puc esperar més a donar també el passaport”, explica un jove de Manlleu.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies