benegre.cat
Societat

Javier Cárdenas es presenta a primera hora a Catalunya Ràdio per substituir Mònica Terribas

A recepció no han entès què volia perquè no vocalitza. Els estibadors avisen de l’arribada de tres caravel·les carregades de missioners.

S’ha llevat ben d’hora per aixecar Catalunya. El periodista català Javier Cárdenas s’ha presentat aquesta matinada als estudis de Catalunya Ràdio amb la intenció de substituir a Mònica Terribas al capdavant del magazín matinal. Tot i que no havia rebut instruccions concretes, el periodista ha assegurat estar legitimat per dirigir el programa coincidint amb l’entrada en vigor de l’article 155 de la Constitució espanyola. Tot i la seva determinació, Cárdenas no ha pogut superar el control d’accés a l’emissora perquè els conserges no han entès res del que deia.

“És que no vocalitza gens, aquest noi, sembla mentida que faci ràdio” ha observat un dels presents a la recepció de la ràdio nacional de Catalunya. “A més, feia molta cara de son, com si no estigués acostumat a matinar”, han afegit alguns testimonis presencials, com insinuant que el programa matinal de Cárdenas a Europa FM no és en directe sinó que va gravat.

L’arribada de Cárdenas a Catalunya coincideix amb el desembarcament d’altres forces executores del 155. Estibadors del Port de Barcelona han avisat de l’arribada de tres caravel·les de grans dimensions, anomenats La Pinta, La Niña i La Santamaría, carregades de missioners espanyols. Segons ha trascendit, els emissaris van equipats amb una Bíblia i un crucifix i pretenen reunir-se amb les autoritats tribals catalanes per pactar els termes de la massacre cultural que pensen dur a terme.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies