benegre.cat
Política

Rajoy assegura no conèixer de res un tal “M. Rajoy” anotat als papers de la caixa B del PP

El president valora Bárcenas per substituir Junqueras

No coneix a “ese señor del que usted me habla”. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha explicat avui als mitjans de comunicació que ignora la identitat d’un tal M. Rajoy que apareix als comptes de la caixa b del PP, existència de la qual la fiscalia ha donat avui per provada. Rajoy ha insistit als mitjans que “pasan muchas por el partido y uno no puede conocerlas a todas” i els ha recomanat que s’estalviïn la cobertura informativa de la notícia.

El cap de l’executiu ha admès que li sona el nom de Bárcenas d’alguna cosa, però ha defensat tenir altres coses al cap. “Toda mi atención está centrada en el desafío separatista, porque los catalanes hacen cosas y últimamente cosas que le dejan a uno fastidiado” ha explicat el mandatari, confirman que encara a dia d’avui “un plato es un plato”.

Tot i això, el president s’ha mostrat disposat a valorar la candidatura de Bárcenas per regir les finances catalanes després del 155. “Si ustedes me dicen que este señor es contable y no hay nadie en la cárcel será que hizo muy bien su trabajo”, ha explicat Rajoy.

El presidente, que ha recordat que “lo que no va a hacer nunca una máquina es fabricar máquinas”, ha eludit finalment qualsevol responsabilitat en la comptabilitat amagada del partit que presideix: “Eso es responsabilidad de los que mandan”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies