benegre.cat
Política

La tensió pel gran final del procés dispara el pànic als spoilers que esguerrin com acaba

Últimament hi ha massa gent que sap coses

CALMA JODER. El poble català viu amb tensió les hores finals del serial més èpic de tots els temps, després de 300 anys i milers de capítols. La proliferació de cunyats que saben coses ha despertat el pànic a que algú faci spoilers i esguerri el desenllaç. “

Tota la vida que ho espero, com algú em xivi el final i l’encerti t’ho juro que li clavo la senyera al puto ull”, assegura nerviosa una veïna de l’Eixample. El risc és elevadíssim. En tertúlies de bar, per transport públic o per 27 grups de WhatsApp alhora, s’intensifica la circulació de spoilers, la majoria en boca d’autèntics cunyats.

“És el típic que diu que coneix algú que no et pot dir i que ja sap com acabarà, el que et fa aquella mirada condescendent que donen ganes de tocar-li la cara però que igual ho encerta, perquè té sentit el que diu el cabró”, lamenta un senyor que es va fer Twitter només per seguir el procés.

“Ara ja no el faig servir, no vull que em fotin el final”, assegura “ni parlo amb ningú ja del tema. Vull veure-ho jo mateix, per la tele o pel Parlament si no hi ha policia, joder, no vull saber com acaba abans d’hora”.

“Ha estat tan brutal que gairebé fa pena que s’acabi” explica un altre testimoni que trobarà a faltar “aquelles coses que diu el Rajoy quan improvisa en públic” o “com se li posen els llavis a la Soraya quan està enfadada… serà dur deixar de ser part d’Espanya. Però, ei, ho superarem”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies