benegre.cat
General

Rajoy acaba amb els independentistes convertint-los en Republicans

La República prohibeix la circulació de tancs, per si.de

La República Catalana ja és una realitat i ja ha començat a legislar: la primera mesura ha estat prohibir la circulació de tancs.

D’aquesta manera la Generalitat pretén avançar-se al Govern espanyol. “Juguem amb l’avantatge que Rajoy no comprèn res. Ara mateix li estan explicant com un referèndum que no va existir ha provocat una cosa impossible”, avisava Puigdemont. Però el Govern sap que a La Moncloa si han traslladat diversos professors de primària per explicar-li a Rajoy què ha passat.

Aleshores és quan el Govern espanyol podrà reaccionar amb les seves ofertes bee diàleg habituals. Per aquest motiu tots els membres del Govern s’amagaran allà on ningú els buscaria: als vaixells de Piolín. S’espera que els policies surtin com bojos a caçar governants, deixant els vaixells buits.

La proclamació de la República ha tingut ja diversos efectes positius per a Espanya: ara hi ha 500.000 aturats menys i Rajoy pot dir que ha aconseguit que ja no hi hagi independentistes, perquè ara ja són una República.

El que està realment preocupat és Felip VI, que no sap si el fet que ara hi hagi més de 7 milions de republicans l’afectarà en el sou.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies