benegre.cat
Política

Rajoy s’envalentona i convoca eleccions a Portugal, Andorra i Gibraltar

Si van bé, Moncloa es planteja fer eleccions a França i Flandes

Va a per totes. Els estrategues de Moncloa consideren que l’èxit en l’aplicació del 155, que ja ha desactivat per sempre el moviment independentista a Catalunya, podria inspirar actuacions en altres territoris espanyols en disputa. Amb aquesta perspectiva, Mariano Rajoy ha anunciat eleccions a Portugal el 17 de Desembre, a Andorra el 18 i a Gibraltar el 19, on la ciutadania es troba ara mateix en estat de xoc.

“Es motivo de gran orgullo presidir una nación tan grande que permite convocar elecciones en otros países”, ha explicat el cap del Gobierno i, segons ell mateix, President de la Generalitat. Rajoy ha demanat a portuguesos, andorrans i ciutadans de Gibraltar “que vuelvan a la legalidad” i

ha cridat a la participació a una ciutadania totalment desconcertada. “El primer que he fet és anar a la Wikipedia aviam qui és aquest senyor i de quin país sóc”, han valorat alguns ciutadans de Lisboa.

Tot i la sorpresa arreu d’Europa per les convocatòries de Rajoy, Moncloa s’ha mantingut ferma en la seva decisió. “Que se preparen los franceses que igual van a ser los próximos”, han apuntat fonts populars.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies