benegre.cat
General

8 llocs on el Govern podria demanar asil

Bèlgica no els vol, però hi ha més candidats: altres països i micronacions (que no només oferirien paraigües legal, també farien que la nació catalana semblés més gran)

 1. Sealand

  Sealand

  Val, no els reconeix cap país de la ONU però ja porten més de 50 anys amb la tonteria i ningú els ha vingut a molestar mai. Per només 200 lliures et fan passaport i tot.

 2. Venezuela

  Venezuela

  El PP té somnis humits on el govern català es refugia en la que consideren pàtria dels "podemitas". Potser no et convenç, però tenen petroli i són tossuts. A més també denuncien la brutalitat policial (quan es comet fora de les seves fronteres).

 3. Christiania

  Christiania

  El govern danès no hi acaba d'estar d'acord, però el 1971 aquesta regió es va auto proclamar districte autònom i anarquista. Una de les primeres mesures que van prendre va ser legalitzar la marihuana i no reconeix cap govern que el de les pròpies persones lliures. No pot fallar-nos.


 4. Liberland

  Liberland

  És ben recent, del 2015. El seu govern té una desena de membres, l'economia es basa en les cripto monedes i actualment no hi viu ningú. El lloc més adient per una República de Catalunya simbòlica, de Schrödinger o com li volgueu dir.

 5. Seborga

  Seborga

  Principat independent d'Itàlia. El 1995 van votar a favor de la seva pròpia Constitució en un referendum i ningú els va pegar. Van convertir un pagès en un príncep i van crear la seva propia moneda. El príncep va morir sense descendència i la moneda no és legal, però és que si us poseu tan primmirats....

 6. República de Molossia

  República de Molossia

  En ple territori nord-americà hi ha una república que continua exercint la seva sobirania sense cap impediment. Va ser fundada per Kevin Baugh, un veí de Nevada que ara n'és el president. El territori comprén la seva casa, patis davanter i posterior inclosos, i un parell de propietats, de la qual una li pertany. Ha declarat dues guerres en la seva història, una d'elles contra Mustachistan, el país que va crear un amic seu.

 7. Imperi d'Aerica

  Imperi d'Aerica

  Una altra micronació amb ínfules. Fer-se ciutadà és tan fàcil com emplenar un formulari online. Val, no tenen territori, però sí ambició: van començar reclamant terres a Mart, el nord de Plutó i tot el planeta Verden (un planeta fictici).

 8. Kosovo

  Kosovo

  111 països reconeixen Kosovo com a país independent. Espanya no ho ha fet encara i això ja ens uneix. Ja ha guanyat una medalla d'or en les Olimpíades. És veritat que no té costa, però Girona tampoc i és la millor ciutat de la nova República de Catalunya. Ah, no hi esteu d'acord? Doncs ens independitzem.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies