benegre.cat
Política

Carles Puigdemont podria aprofitar l’estada a Brussel·les per obrir una acadèmia d’idiomes

Mariano Rajoy ja ha demanat informació per matricular-s’hi

El president legítim de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, podria aprofitar la seva estada a Bèlgica per obrir una acadèmia d’idiomes especialment enfocada als diplomàtics amb problemes d’oratòria. El mateix Puigdemont podria ser professor de l’acadèmia i ensenyar anglès, francès o català als alumnes inscrits. Fonts del govern expliquen que l’acadèmia estaria especialitzada en temes jurídics i legals: “Els últims dies hem fet un màster en llenguatge judicial en diversos idiomes i els catalans som molt de compartir”.

Un dels primers interessats en l’oferta educativa podria ser el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que ja hauria demanat preu de la matrícula. Segons ha transcendit, Rajoy hauria mostrat la seva incomoditat per l’aïllament que pateix a les cimeres internacionals, on no pot parlar amb ningú. “Es un poco triste, la verdad, no le invitan a los botellones en las habitacions de hoteles ni le mandant notitas durante las cumbres”, admeten veus de comunicació de Moncloa.

Rajoy eliminarà dos festius

El president del govern ha demanat a la ministra d’Ocupació, Fátima Báñez, que elabori una llei per suprimir dos dels 14 festius inclosos al calendari laboral. En principi, la intenció […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies