benegre.cat
Notícies

La fiscalia espanyola informa que “els pobres nois d’allò de Blanquerna no poden entrar a presó perquè els violents dels Jordis ocupen les seves cel·les”

No volen que comparteixin espai perquè “els agressius podrien agredir els que només pretenien defensar els valors constitucionals amb alguna que altra empenteta”

“És el típic egoisme separatista. Ho volen tot només per a ells”. Així s’expressa la fiscalia espanyola, que acaba d’informar que “els pobres nois d’allò de Blanquerna no poden entrar a presó perquè els violents dels Jordis ocupen les seves cel·les”. La institució judicial explica que voldria trobar una “solució ràpida”, però que també té un punt de compassió per als presidents d’Òmnium i l’ANC. “Ens sap greu per ells. Ara que tot just s’estan acostumant a l’ambient de Soto del Real, seria una mica lleig que els féssim fora a les primeres de canvi. Perquè després diguin que la justícia espanyola no és acollidora”, ha defensat.

De moment, la fiscalia espanyola descarta que els ultres de Blanquerna i els Jordis comparteixin cel·la. “Seria extremadament perillós. Estem parlant de gent agressiva que no és capaç de controlar els seus actes. L’últim que voldríem és que els violents ataquessin uns pobres joves que només pretenien defensar els valors constitucionals amb alguna que altra empenteta”.

Els advocats dels atacants de Blanquerna han lamentat que els seus clients no agredissin cap català més aquell dia, ja que “hagués pogut servir com a atenuant davant la justícia espanyola. Una pena, sí. Van ser massa moderats”. Els lletrats asseguren que no són partidaris de l’ús de la força però que, si es tracta de fer mal als catalans, tots podem cometre una excepció. Ei… una cosa suau. Com 30 anys de presó per a Àngels Barceló”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies