benegre.cat
Política

Santi Vila pagarà la seva fiança amb monedes de plata tacades de sang

L’exconseller s’instal·la a l’habitació que Duran i Lleida va deixar lliure a l’Hotel Palace

En un saquet, ben lligadet amb un cordill. L’exconseller Santi Vila podria pagar la seva fiança per evitar la presó amb monedes de plata d’origen desconegut i que assegura no tenen res a veure ni amb el seu salt del vaixell el 26 d’octubre ni amb l’estratègia judicial al marge dels seus excompanys de govern. Sembla ser que les monedes estarien esquitxades amb gotes de sang, probablement d’alguna àvia que es va deixar la cara defensant el que per Vila només era “un postureig molt oportú”.

“A mí només em van dir que la fiscalia ja m’ho afinaria i que portés aquest saquet”, ha explicat Vila, que aprofitarà l’estada a Madrid per anar a visitar el company de cel·la de Jordi Sánchez a Soto del Real. “Em diuen que amb tanta matraca independentista el noi ho està passant molt malament i jo l’entenc perfectament”, ha assenyalat l’extitular d’Empresa.

Segons ha trascendit als mitjans, Santi Vila s’instal·larà en les properes hores a la mateixa habitació que el líder d’Unió Duran i Lleida ocupava a l’Hotel Palace. Fonts de l’hotel diuen que al calaix de la tauleta de nit hi ha una bíblia amb anotacions de com fer carrera a Madrid, que hauria deixat l’anterior inquilí conscient que “tard ho d’hora vindrà un convergent rebotat amb ganes de fer amics a la capital d’España”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies