benegre.cat
Política

Equidistant considera “un desastre” que els independentistes hagin forçat la repressió de l’Estat

Creu que se’ns ha escapat de les mans i que hauríem d’haver-ho aturat abans

Quin desastre. Quin horror. Quina desgràcia. Amb aquestes contundents afirmacions, un equidistant ha valorat avui la decisió de l’Audiència Nacional d’enviar a presó vuit representants legítims del poble de Catalunya. “S’ha insistit tant amb la independència que heu forçat Espanya a reprimir-vos i no hi ha dret”, avisa, tot recordant que es podria haver evitat “si haguessiu renunciat a la vostra voluntat política”.

L’analista, que diu sobreviure entre dues aigües les darreres setmanes, insisteix que és el mateix que li diu a la seva filla quan surt de festa: “Que no vagi amb faldilla que encara tindrem un disgust”. Segons l’equidistant, encara hi ha marge per combatre la dura repressió de l’estat espanyol “si us dissoleu i renuncieu a la independència per sempre més. Tampoc crec que sigui un sacrifici tan gran considerant el mal que es pot evitar”.

Pel que fa a una possible activació de l’article 116, que comportaria la intervenció de l’exèrcit, l’equidistant assegura que “seria una autèntica catàstrofe que el sobiranisme forcés els militars a atacar la població civil amb armes” perquè “al cap i a la fi són persones que fan la seva feina com tu o com jo”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies