benegre.cat
Política

El govern espanyol ultima l’aplicació del 155 a Bèlgica

Moncloa ordena una crema de còmics de Tintín i estudia repescar els Tercios de Flandes

A per totes. El govern espanyol ha anunciat avui la seva intenció d’aplicar l’article 155 de la Constitució a Bèlgica després que la justícia d’aquest país hagi deixat en llibertat amb càrrecs el president català Carles Puigdemont. Alts càrrecs del Gobierno estan ultimant els detalls de la intervenció, que passaria per suspendre el govern belga i assumir-ne la presidència.

Soraya Sáenz de Santamaría, que exerciria de presidenta en representació de Mariano Rajoy, estaria llegint a tota pressa còmics de Tintín per familiaritzar-se amb la realitat belga, abans de procedir a la seva crema. I és que segons ha trascendit, Moncloa ha ordenat la destrucció de tota la literatura d’Hergé i que es prohibieixi el gelat de xocolata belga que comercialitza Häagen-Dazs.

En aquesta línia, el Ministerio de Defensa estudia repescar els Tercios de Flandes per apuntalar la invasió de Bèlgica, que podria començar en les properes hores. El cos militar controlaria les infrastructures belgues i gestionaria directament els mitjans públics del país i l’escola “per aturar l’adoctrinament independentista al que se sotmet a la població belga”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies