benegre.cat
Notícies

El PP recomana als jutges que porten el cas Gürtel “que facin com els independentistes i s’apuntin a una vaga indefinida”

Els populars s’han compromès a vigilar els despatxos dels magistrats i, particularment, “aquella caixa forta on guarden totes les proves de la trama”

“Tot això que està passant és molt greu i la millor manera de protestar és secundar la vaga que estan fent els independentistes a Catalunya”. Aquesta és la recomanació que el PP ha adreçat als jutgen que porten el cas Gürtel, just després que s’hagi confirmat que els alts càrrecs del partit –com el mateix Mariano Rajoy– haurien cobrat quantiosos sobresous en diner negre. “A la injustícia se la combat amb reivindicacions col·lectives. I nosaltres emplacem tots els magistrats de la trama Gürtel a deixar de fer la seva feina fins a nova ordre per sortir al carrer a expressar la seva indignació”.

Els dirigents populars han mostrat la seva total predisposició a col·laborar amb la justícia espanyola i, per això, s’han ofert a protegir els despatxos dels jutges mentre ells estiguin al carrer fent vaga. “La cosa és molt fàcil: només ens han de donar-nos les claus i dir-nos la contrasenya d’aquella caixa forta on guarden totes les proves del cas Gürtel. Només faltaria que algun corrupte aprofités que no hi són per intentar destruir-les”, han dit mentre guinyaven l’ull. “No, no! Que no estem guinyant l’ull. És que ens ha entrat una pestanya a la pupil·la i ens molesta una mica”, han afegit mentre feien el símbol de les cometes amb les dues mans.

El PP ha aprofitat l’avinentesa per convidar els jutges espanyols a prendre’s la vida amb més calma. “Prou feina tenen amb tot l’enrenou de Catalunya, que només falta que també s’hagin de dedicar a bestieses com la trama Gürtel. Deixem-los viure, per favor. Aquesta gent també té família”, han insistit. Els populars també han hagut d’aclarir que ells no secunden cap vaga impulsada pels independentistes perquè, si es tracta de col·lapsar un país, ells ja fa anys que ho estan fent cada dia “i sense necessitem de presumir-ne enlloc”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies