benegre.cat
Notícies

Un tal M. Rajoy roba els 150.000€ de la fiança de Forcadell sense deixar cap pista

Només s'ha trobat una nota on deia "la propera fiança que sigui en bitllets petits i diversos sobres, per poder-los repartir al PP", signat per un tal M. Rajoy

Mentre l’advocat de Carme Forcadell dipositava els 150.000€ de la fiança de la presidenta del Parlament, l’astut M. Rajoy es preparava per donar el seu cop. El Lupin espanyol ha aconseguit mantenir la seva identitat en secret i, quan les autoritats penitenciàries han acabat de comptar els diners, ha entrat en acció: el lladre ha esperat que els funcionaris fessin la trucada a Alcalá-Meco per ordenar l’alliberament de Forcadell. Aleshores s’ha escolat cap a la caixa i s’ha endut tots els diners amb una velocitat inusitada. No hi ha pistes. L’únic que ha trobat la policia és un pèl blanc i una nota on deia “la propera fiança que sigui en bitllets petits i diversos sobres, per poder-los repartir al PP”, signat per un tal M. Rajoy.

“El que passa amb aquest lladre és que mai saps si ve o si va”, deia l’agent Peláez, al càrrec de la investigació. La policia no descarta que M. Rajoy sigui el mateix M. Rajoy que apareix als papers de Bárcenas vinculat als cobraments en negre de la trama Gürtel. “No tenim cap pista de qui pot ser, la veritat és que és molt astut. De vegades no ho sembla, però sí”, afirmava Peláez.

Tot i això, la presidenta Forcadell ha sortit de la presó perquè “la desaparició de la fiança no és imputable als independentistes. Creguin-me que si poguessim se la imputaríem”, deia una treballadora del Tribunal Suprem. Preguntada sobre qui posarà els diners si després Carme Forcadell guanya el judici i li han de tornar la fiança de 150.000 € la resposta ha estat “hahaha, haaaaaahahaha, HAAAAAAAA-HA-HA. Lliure diu!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies