benegre.cat
Política

Inés Arrimadas i l’helicòpter de la Guàrdia Civil xoquen en ple vol mentre planaven sobre la Generalitat

El pilot no va sentir els crits d’alerta d’Arrimadas per culpa del so amplificat de les aspes

Xoc en ple vol. La líder de Ciudadanos, Inés Arrimadas, i l’amable helicòpter de la Guàrdia Civil han col·lisionat aquest matí en ple vol mentre sobrevolaven el Palau de la Generalitat. Els dos implicats en l’incident feia dies que jugaven al límit, volant molt baix i en cercles, fins que ha succeït el xoc, que s’ha saldat sense ferits de gravetat: “Ha estat una bona hòstia, però tenen la cara tan dura tots plegats que han sortit il·lesos”, han explicat fonts mèdiques.

Segons ha trascendit, Arrimadas va voler avisar els guàrdies civils del risc de col·lisió, però els seus crits d’ajuda no van arribar al pilot de l’helicòpter per culpa del volum de les aspes. Sembla ser que el vehicle de la Benemérita havia instal·lat un amplificador de so per atemorir els ciutadans independentistes i que ara s’ha demostrat perillós per totes les criatures que sobrevolen la Plaça Sant Jaume: “Avui ha estat Arrimadas, demà pot ser Iceta”, avisen els entesos.

Amb tot, Ciudadanos provarà de treure rèdit electoral de l’incident. Veus del partit de Rivera han denunciat que per culpa dels independentistes la Guàrdia Civil ha de sobrevolar contínuament la ciutat de Barcelona i que els mateixos soberanistes han forçat a Arrimadas a seguir-los el pas.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies