benegre.cat
Llistes

Les 7 víctimes reals del procés

Estan vivint un malson. Ni els empresonats, ni els ferits ni el company Roger Español que va perdre la visió d'un ull: aquestes són les autèntiques víctimes del procés.

 1. El Rei Felip VI "El Preparao"

  El Rei Felip VI "El Preparao"

  Segons la seva tia, darrerament "ho està passant molt malament". No pot concentrar-se per culpa de la maleïda mania dels catalans de pensar diferent. Es veu que últimament s'ha quedat sense gana, la veu li tremola com mai i no ha pogut anar a la feina. Això últim ja li dura des de sempre, però.

 2. La veïna equidistant

  La veïna equidistant

  Està consternada amb l'actuació "de les dues parts" i creu que tot ha acabat amb "un autèntic desastre. Un desastre". Li fa molta pena que els polítics estiguin a la presó “però clar, es que si ningú cedeix...”. Per sumar al cúmul de desgràcies, la bandera blanca del balcó se li ha esgrogueït molt.

 3. Santi Vila

  Santi Vila

  No es presentarà a les eleccions imposades del 21D perquè no es veuria "capaç" de fer-ho mentre els seus ex companys continuen a la presó. És tot decepció, tristesa i aflicció. Ara bé, aquests companys han mostrat tenir molta "ingenuïtat" amb la pamema aquesta de la independència. "Que ja tenim tots una edat com per creure en segons què, home".


 4. La funcionaria que va arribar tard a la feina

  La funcionaria que va arribar tard a la feina

  Amb cada vaga, li han tallat les carreteres i ha arribat tard a la feina. No és que ningú es sorprengués mai, però ella és la única que decideix quan i com arribar tard a la feina. Que està molt bé protestar perquè hi ha gent a la presó, però clar, són polítics presos, no presos polXAPA JA LA BOCA, JODER

 5. El cunyat

  El cunyat

  Ell sabia com passaria tot, pas per pas. Tenia les instruccions en els missatges de WhatsApp que reenviava, sempre puntual. "Ja està tot decidit. Chapeau al Puigdemont, és un gran estratega. Ja ho veuràs. En dos dies independents. Israel està movent fils". Ha quedat amb el cul a l'aire (un cop més), però creieu que defallirà? No! El procés segueix viu. "Lo de Bélgica creus que va en serio? És una distracció. Veuràs la que prepara Suïssa".

 6. Els del Piolín

  Els del Piolín

  El vaixell marxa i ells s'han quedat sense "actuar" al Parlament. 300 dels seus tenien una funció programada però el president va anar a Bèlgica i tot l'assaig amb les porres als camarots es va quedar en no res. Se'n morien de ganes i ara els pobres hauran de continuar tancats en hotels. Desitgem que la qualitat dels croissants millori.

 7. M. Rajoy

  M. Rajoy

  Ningú sap ben bé qui és, però fa temps que no el deixen tranquil amb el seu puro i el seu Marca. A ell, que està tot acostumat a deixar que els "hilitos de plastilina" de la vida vagin fluint i s'acabin arreglant sols, ara tot Déu (sobretot Ciutadans) li reclama que actuï, que faci, que dictamini... Bueno: 155, eleccions i a esperar que el temps tot ho cura. Bé, menys els ulls rebentats per pilotes de goma. Això no es cura.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies