benegre.cat
Notícies

Robert Mugabe tanca la llista del PP pel 21D

El líder zimbabuès es mostra preocupat per "la deriva autoritària i feixista de l'Estat espanyol i el PP"

El president de Zimbàbue, Robert Mugabe, ha estat la sorpresa d’última hora a la llista que presenta el Partit Popular de Catalunya a les eleccions del 21D. El cap de llista, Xavier Garcia Albiol ho anunciava amb orgull: “Mugabe és l’exemple del que volem fer a Catalunya. Un govern estable que duu més de 30 anys al poder i amb una oposició que està calladeta. Per què? Perquè estan contents”.

Qüestionat sobre si és conscient que Mugabe va liderar una revolta independentista per alliberar-se de la minoria blanca de Rhodèssia, Albiol ha dit que “això és rotundament fals. Són fake news de la TV3 i de l’advocat romanent de les escoles. Tot i que amb els negres no se sap mai”, ha afegit sense poder-ho evitar.

Mugabe, de 93 anys, ha estat uns dies reclòs a casa seva valorant l’oferta del PP. “En algun moment vam parlar de si m’incorporaria al possible govern unionista com a Conseller d’Interior per fer estomacar sediciosos. Finalment ho vaig rebutjar perquè estic un pèl preocupat per la deriva autoritària i feixista del PP i l’Estat espanyol”.

  • En aquest sentit el suport de Mugabe és més aviat simbòlic, amb la voluntat d’evitar els excessos del PP.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies