benegre.cat
Notícies

Les enquestes indiquen que el 85% dels independentistes no aniran al poble per Nadal si perden el 21D

Aquell familiar teu que té una bandera d'Espanya al WhatssApp està esperant el moment de fotre't la pallissa

Les enquestes d’intenció de vot assenyalen que l’independentisme tornarà a guanyar les eleccions, però molts dels seus votants no les tenen totes. “Jo és que ja sabeu com som… sortim 1 milió de persones al carrer, 2 milions votem pel sí tot i els cops i tot i això pensem que podem perdre. Ho portem a l’ADN”, deia un afligit membre de l’ANC que no vol revelar la seva identitat.

És per això que molts independentistes comencen a madurar una idea: si perdem en les properes eleccions la familia del poble em fotrà la pallissa tot el Nadal. Efectivament, molts votants independentistes veuen amb por una derrota no només pel que li pot passar al país, sinó pel que els pot passar a ells directament. “Haver de suportar al meu cunyat, que porta la bandera d’Espanya al perfil de WhatsApp, seria terrible. Només aniré a veure la familia si guanyem. Si perdem ja hi anirem l’any que ve”, reconeixia un altre votant independentista.

Per aquest motiu l’ANC està organitzant unes “vacances nadalenques per Europa”. “Creiem que, si perdem, el millor per a la nostra gent serà estar amb la familia política. És a dir, nosaltres, els que votem independència. Ningú ens entendrà millor”, explicava el vicepresident de l’ANC Agustí Alcoberro. “A veure, que quedi clar”, afegia “guanyarem i de pana. Però, per si de cas, hem prereservat uns bungalows en els millors càmpings d’Europa. Que al desembre es veu que gairebé no fa fred”.

Un altre dany col·lateral serien els fills dels independentistes que, pel fet de no viatjar al poble per Nadal, es quedarien sense la marea de regals que els Reis Mags deixen allà. En aquest sentit, l’ANC ha anunciat que està mirant d’arribar a un acord amb un servei de missatgeria perquè cap nen independentista es quedi sense joguina. “L’únic que pot passar és que la Guàrdia Civil obri els regals per comprovar que no fomenten l’independentisme”, avisava Alcoberro.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies