benegre.cat
General

Pacients homeopàtics lamenten que l’Agència Europea de l’Aigua amb Sucre tampoc s’instal·li a Barcelona

Els hípsters també lamenten haver-se quedat sense l’EMA just abans de l’època de festivals

Desesperació. Temor. Cuentu. Milers de pacients homeopàtics lamenten avui que l’Agència Europea de l’Aigua amb Sucre tampoc acabi aterrant a Barcelona, degut a la inestabilitat del procés independentista. La capital catalana havia preparat El Bosc de les Fades del Barri Gòtic com a seu de l’agència, que finalment s’acabarà instal·lant a Syldavia, considerada per molts epicentre de l’homeopatia i casa d’especialistes i imbècils a parts iguals.

Fonts del govern legítim de Catalunya han tret ferro a la notícia, assegurant que “la quota de ciutadans que es creu qualsevol mandanga i s’il·lusiona amb fantasies pseudo-científiques ja la tenim coberta amb Podem i els comuns”. Les seves paraules han rebut la dura rèplica d’un dels portaveus de la principal plataforma d’homeòpates catalans que, ataviat amb una manta tèrmica per no exposar-se a les ones WiFi, ha insistit que “si alguna cosa ens ha ensenyat la homeopatia és que en això de la ciència mai hi ha certesa absoluta, és qüestió de fe”.

La notícia es produeix just després de saber-se que la EMA (Agència Europea del Medicament) ha descartat Barcelona com a seu, un fet que ha afectat especialment la comunitat hípster de la ciutat. “S’apropa l’època de festivals i resulta que no hi haurà EMA i no era això, companys, no era això”, explica un barbut de Gràcia, desencantat amb l’independentisme.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies