benegre.cat
General

Estrella Michelin pel cuiner de les enquestes que donen més de 10 escons al PP i al PSC a les eleccions del 21-D

“Aconseguir que Inés Arrimadas es vegi presidenta només està a l’alçada d’algunes ments privilegiades”, diu el jurat.

Ja la té. El xef responsable de les enquestes que apunten una possible victòria del bloc constitucionalista en les eleccions catalanes del 21 de Desembre ha guanyat avui la seva primera Estrella Michelin. El prestigiós guardó arriba després d’anys d’esforç i perseverança, on el cuiner ja havia estat capaç de virolles impossibles com donar a Podemos opcions de victòria en unes elecions generals o preveure que Unió tindria algun escó al Parlament.

El jurat de Michelin ha valorat especialment “la poderosa imaginació i capacitat d’inventiva” del cuiner. “Donar més de 10 d’escons al PP o allò que queda del PSC només està a l’abast d’algunes ments privilegiades”, han apuntat els membres del jurat, visiblement satisfets.

Un dels altres punts forts de la proposta del xef d’enquestes és aconseguir que Ciudadanos cregui que la seva candidata serà Presidenta quan no tenen cap alcalde en tota Catalunya. “El més increïble és que Inés Arrimadas va disfrutar tant de l’enquesta que fins i tot s’ho ha arribat a creure. Està convençuda que serà presidenta i, davant d’això, només podem treure’ns el barret i aplaudir”, conclouen.

El jurat de Michelin ja espera amb candeletes que el cuiner d’enquestes tingui la possibilitat, algun dia, d’enfrontar-se al més exigent dels reptes: cuinar una enquesta d’un possible referèndum d’independència a Catalunya”. Mentres esperem, els experts auguren “gran tardes de glòria llegint enquestes en diaris de tirada estatal”.

Un dels grans perdedors del repartiment anual d’estrelles Michelin ha estat el xef del vaixell Piolín, responsable del menú de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que s’hi allotjava. El cuiner ha reconegut no haver estat a l’alçada: “Una cosa és cuinar per famílies en crisi que ha decidit tancar-se uns dies en un vaixell recreatiu AMB ELS SEUS FILLS i una altra molt diferent és cuinar per 10.000 homenots que han de posar el seu cos al límit per estomacar àvies”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies